Stage WordPress Developer HBO

Ben jij een ambitieuze student en op de hoogte van de laatste digitale trends en ontwikkelingen? Ben je nieuwsgierig, leergierig en heb je een passie voor digitaal? Heb jij de ambitie om de beste in jouw vakgebied te worden? Dan is Bureau Max precies wat je nodig hebt!

Bij Max ontwerpen, realiseren en optimaliseren wij (mobiele) websites, webaplicaties en interactieve kaarten én zorgen we ervoor dat de site succesvol is, onder andere door online marketing.
Vanuit Apeldoorn werken wij voor grote en kleinere klanten in heel Nederland. Internet is ons medium en WordPress ons platform. Onze werksfeer is professioneel, resultaatgericht en no-nonsense. Maar ook informeel, gezellig, met een groot teamgevoel en veel passie voor WordPress.

“Je bent hier als stagiair echt onderdeel van het team. Het maakt niet uit wie je bent, ze gaan hier uit van jouw talent.”
Martin Bij de Vaate, over stage bij Max

Wat ga je doen als stagiaire Web Developer?

Je bouwt samen met ons team van web developers aan websites op basis van WordPress voor onze klanten. Daarnaast ondersteun je het team bij support werkzaamheden. Als stagiair webdevelopment gebruik je jouw kennis en creativiteit om telkens weer tot een gebruiksvriendelijke website te komen. Na een succesvolle stageperiode heb je een gunstig arbeidsperspectief bij Bureau Max.

Je weet al veel van WordPress, maar wij leren je ins en outs, Je gaat dan ook programmeren in PHP, MYSQL en HTML aan WordPress Websites. Wat je precies gaat doen hangt af van je skills en wensen. Ben je meer een back-end- of een front-end-persooon? Bij het één ga je aande slag met backend development, zoals plugins of koppelingen met derde systemen of databases. Maar je kunt ook bezig gaan met front-end ontwikkeling en styling. Door onze supportmedewerkers te ondersteunen zul je vanuit gevarieerde werkzaamheden in korte tijd veel leren.

Jouw profiel?

 • Je bent een 2e of 3e jaars student web-development of een gerelateerde studie (HBO Mediatechnologie, applicatie- en mediaontwikkelaar etc.)
 • Je bent bekend met WordPress (wij zijn gek op WordPress)
 • Je beschikt over diverse skills (PHP, Javascript, HTML 5, CCS (sass))
 • Je bent enthousiast,  leergierig en nauwkeurig
 • Je kan goed zelfstandig, maar ook in teamverband werken
 • Je bent communicatief vaardig

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende én leerzame stage met veel zelfstandigheid
 • Je wordt onderdeel van een divers team van experts
 • Enthousiaste collega’s en een relaxte werksfeer
 • Een mooie inspirerende werkomgeving in het centrum van Apeldoorn
 • Een stagevergoeding

Stuur je motivatie met CV

Zie jij jezelf wel stage lopen bij Bureau Max? Vul dan onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Naam
Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.