Verhalen
Terug naar diensten

Ontdek de tijdloze kracht van verhalen

Met digital storytelling vertellen we verhalen die het waard zijn om gehoord te worden. We ontwikkelen jouw verhaal met gebruik van de nieuwste technieken en creëren zo een onvergetelijke ervaring.

Verhalen

Verwonder je publiek met interactieve storytelling

De impact van storytelling is door de tijd heen nooit veranderd, alleen hoe we verhalen vertellen blijft evolueren. Om jouw publiek keer op keer te verwonderen gebruiken wij de nieuwste technieken voor de ontwikkeling van digitale belevingen, zoals interactieve audiotours en 3D. Zo creëren we verhalen die authentiek aanvoelen, inspireren en mensen blijven verrassen.

Wil je meer weten over onze diensten op het gebied van interactieve storytelling? Neem dan contact met ons op.

Verhalen

Interactieve audiotours

Stadsgeschiedenis, kunstroutes, speurtochten – in een interactieve audiotour ontdekt jouw publiek de wereld op een verfrissende manier. Digitale storytelling op z’n best.

Verhalen

Visual storytelling

Campagne ads, launch video’s of explainer animaties – met visual storytelling bereiken we tot tien keer meer effect. Breng met animatie je merk tot leven en verwonder je publiek.

Verhalen

Interactive 3D

Maak met interactieve 3D van je platte website een driedimensionale beleving. Voor de meest complete productdemonstraties of immersive storytelling – het kan allemaal.

Wij vinden de mooiste verhalen om te delen

In onze zoektocht naar de mooiste verhalen zijn wij altijd op pad om de menselijke factor bloot te leggen, omdat dit is wat een verhaal leven geeft. Van de geschiedenis van een bijzondere plek tot een informatieve explainer – uiteindelijk gaat elk verhaal over mensen. Door de mensen centraal te stellen creëren we connectie met jouw publiek, zodat elk verhaal de aandacht krijgt die het verdient.

“Bureau Max heeft ons de afgelopen jaren geholpen om de verrassend rijke geschiedenis van Apeldoorn bloot te leggen.”
Mirjam Bosch van Apeldoorn Partners

Jouw verhaal, klaar voor publiek

De mooiste verhalen vertellen is de eerste stap en bij Bureau Max gaan we verder. Want een goed verhaal verdient publiek, dat wij weten te vinden dankzij ons multidiscplinaire team. Van storytelling experts tot online marketing meesters; wij helpen je om jouw verhaal breed onder de aandacht te brengen. Zo maken we digital storytelling keer op keer relevant en creëren zo een boodschap die raakt.

Bij Bureau Max is storytelling de rode draad, ben je klaar om hem samen te volgen?

Klaar om je verhaal te vertellen?

Samen aan de slag? Of heb je een vraag voor ons? Neem gerust contact op met Marion of één van onze andere collega’s.

Verhalen