Websites
Terug naar diensten

WordPress website

Om het beste te creëren, gebruiken we ‘t beste: WordPress. Gebruiksvriendelijk, veilig en oneindig schaalbaar. Bij Bureau Max hebben wij altijd een oplossing voor jouw online vraagstukken.

Websites

Waarom wij kiezen voor WordPress websites

Het all-in-one content platform WordPress is wereldwijd marktleider en wij weten precies waarom. Dit CMS is gebruiksvriendelijk, open source, veilig en oneindig schaalbaar.

Dat is waarom wij WordPress kiezen als basis voor onze projecten. Met WordPress als de kern en een groot scala aan open source tools die we integreren als dynamische schil maken we het beste alleen nog maar beter.

WordPress biedt iedereen de mogelijkheid om op relatief eenvoudige wijze een website te bouwen en te onderhouden. Zoek je een goede basis voor je website? Of sites met ingewikkelde functionaliteit? Bij Bureau Max denken we graag met je mee naar de beste oplossing voor jouw online vraagstuk.

Websites

Strategie

Bouwen op basis van de juiste strategie. Van strategische vraagstukken naar digitale oplossingen.

Websites

Design

Op basis van je huisstijl en beeldtaal vertellen we jouw verhaal online. Hierbij zorgen we dat de website optimaal is op alle beeldschermen.

Websites

WordPress als basis

Om het beste te creëren, gebruiken we ‘t beste: WordPress. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een website die met je meegroeit

Met WordPress kun je op een eenvoudige wijze een website bouwen, onderhouden en uitbreiden. Begin je klein, maar droom je van een groot bedrijf? Jouw WordPress website groeit met je mee. Vertel jouw verhaal met een website die aansluit op jouw wensen. 

Een website zonder zorgen

Met onze Managed WordPress hosting is jouw website snel, veilig en altijd up-to-date. Van iedere website maken wij dagelijks een volledige back-up, zodat de kans op gegevensverlies minimaal is. Serversoftware, WordPress- en plug-in updates zijn bij ons vanzelfsprekend.

WordPress websites zijn Google-vriendelijk. Het houdt namelijk rekening met eisen die zoekmachines stellen, bijvoorbeeld een goede url-structuur. Maar voor een goed vindbare website is meer nodig.

We helpen je graag met het inrichten van je website op het krijgen van de juiste bezoekers zodat jij je online doelstellingen behaald.

Samen zelfstandig

Wij zorgen voor de techniek zodat jij je kunt focussen op de inhoud. Na het bouwen is de website makkelijk te beheren. Dit betekent dat, als de website er eenmaal staat, jij veel zelf kunt doen. Tijdens onze workshops leren wij je hoe dit werkt. Uiteraard staat ons support team ook klaar voor jouw vragen.

Website of platform nodig?

Samen aan de slag? Of heb je een vraag voor ons? Neem gerust contact op met Wouter of één van onze andere collega’s.

Websites