Platform
Terug naar diensten

Webshops, apps of slimme koppelingen, wij maken het!

Een platform op maat zorgt voor verbinding door het koppelen van data, systemen en tools. Het fungeert als schakel tussen gebruikers en oplossingen. Met innovatieve technieken maken we jouw ideeën werkelijkheid.

Platform

Jouw wensen op maat gerealiseerd

Bij Bureau Max weten we dat een standaard website niet altijd voldoende is voor jouw ambitieuze plannen. Websites, apps en interactieve kaarten maken we volledig op maat met WordPress als technologisch fundament. Samen met ons team van experts ontwerpen, ontwikkelen en implementeren we geavanceerde functies voor jouw platform.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Platform

Multisite

Eenvoudig gebruikers, websites en content beheren vanuit één omgeving.

Platform

Slimme koppelingen

Laat systemen voor je werken met handige koppelingen voor slimme oplossingen.

Platform

Webshops

Een volledige webshop bouwen of enkele webshop functionaliteiten toevoegen. We realiseren het met WooCommerce.

Platform

Applicaties

Samen met jouw team bouwen we intuïtieve apps voor indrukwekkende ervaringen.

Platform

Interactieve kaart

Geef bezoekers inzicht en overzicht in locatiegebonden informatie met een interactieve kaart.

Technologie die aansluit op je organisatie 

Bij ons staat het grotere geheel altijd centraal. We starten met het in kaart brengen van de behoeften van jouw organisatie en de beschikbare technologie. Met onze ruime ervaring in het integreren van systemen aan een WordPress platform, selecteren we de beste passende koppelingen voor jou. Hierdoor sluit de het platform aan op je organisatie.

En wat nog niet bestaat kunnen we bouwen. Bureau Max zet complete platformen neer, of het nu gaat om websites, webshops, apps, koppelingen of interactieve kaarten. Wij helpen jou in het realiseren van jouw wensen en maken de puzzel compleet.

Werk slim met krachtige websites

Online verkopen via een webshop? Met WooCommerce bouwen we een functionele en gebruiksvriendelijke webshop die er ook nog eens goed uit ziet. Je kunt er direct zelf mee aan de slag. Zo geeft de backend je volledig inzicht in alle bestellingen, inclusief de status van elke bestelling, de hoeveelheid verkochte producten en de populairste producten. 

En wat dacht je van een multisite waarbij je gebruikers, websites en content op één plek beheert zonder merkidentiteit te verliezen. Ideaal voor bedrijven met meerdere merken, locaties, dealers of meertalige websites. 

Werk je met verschillende systemen en ben je op zoek naar een eenvoudige manier om deze te laten samenwerken? Met slimme koppelingen verbinden wij deze systemen zodat updates en andere veranderingen automatisch synchroniseren. Zo bespaar je tijd en moeite en verhoog je de efficiëntie van jouw bedrijf. 

Van idee naar beleving

Je hoeft niet langer te kiezen tussen een indrukwekkende ervaring of gebruiksgemak. Ons team bouwt samen met jou een krachtige app die je ideeën tot leven brengt. Wij maken apps die verrassend simpel werken, ondersteund door innovatieve technieken, gebouwd op het eindeloos krachtige WordPress.

Met een interactieve kaart visualiseer je data, plan je routes en bied je de bezoeker inzicht in plaatsgebonden informatie die anders wordt gemist. Wij ontwikkelen (interactieve) kaarten geheel in eigen huisstijl. Hierbij maken we naar wens gebruik van Google Maps of OpenStreetMap, zodat je over meerdere functionaliteiten beschikt. Eén van de manieren om data te visualiseren is met een “heatmap”.

Website of platform nodig?

Samen aan de slag? Of heb je een vraag voor ons? Neem gerust contact op met Rutger of één van onze andere collega’s.

Platform