Storytelling
Terug naar aanpak

Storytelling; de kunst van de boodschap

Bij Bureau Max omarmen we de eeuwenoude kracht van storytelling. Vanuit de belofte van jouw organisatie scheppen we het verhaal dat jouw bezoekers informeert en inspireert. Samen zorgen we met de juiste online strategie voor het bereik dat dit verhaal verdient. Dat is voor ons de kunst van de boodschap.

Storytelling

Digital storytellers vertellen jouw verhaal

Met digital storytelling helpen we jouw organisatie om de verteller van jullie eigen verhaal te worden. Door controle te nemen over de verhaallijnen waar jullie doelgroepen mee in aanraking komen hebben we een positieve invloed op de totale merkbeleving en helpen je om langdurig online succes te bereiken.

Door onze aanpak, met storytelling als rode draad, stellen we jouw organisatie in staat om een krachtig verhaal te vertellen dat je merk versterkt.

WordPress als motor van jouw verhaal

Wij bouwen websites als podium voor jouw verhaal. Daarvoor gebruiken we WordPress, ‘s werelds grootste CMS, dat ons een veilig, snel en stabiel digitaal canvas biedt. Het geeft ons eindeloze mogelijkheden om jouw platform uit te bouwen met onder andere interactieve elementen, waarmee we storytelling naar een hoger niveau tillen.

Storytelling vertelt, online marketing verspreidt

Wij werken met bewezen technieken om jouw verhaal bij een groter publiek op het netvlies te krijgen. Doordat onze storytellers en online marketeers nauw samenwerken helpen we bedrijven effectief communiceren met hun publiek. Zo verspreiden verhalen sneller, beter en creëren we meer impact. Dit doen we stap voor stap, met onze Kaizen methode.

Storytelling
“Een goede website is opgezet vanuit een verhaal dat je persoonlijk aanspreekt en een oplossing geeft voor een probleem waarvan je misschien niet eens wist dat je het had.”
Max Dammers, oprichter Bureau Max.

Storytelling canvas

Meer weten over ons verhaal?

Samen aan de slag? Of heb je een vraag voor ons? Neem gerust contact op met Marion of één van onze andere collega’s.

Storytelling