Stage/afstuderen Online marketing

Vanaf september 2023 is er weer plek voor een afstudeerder op het gebied van online marketing.

Afstuderen binnen jouw interesses en expertise

Jouw afstudeeronderzoek is extra interessant en leerzaam als dit uitgevoerd wordt in dienst van één van onze klanten. Je leert niet alleen de skills die afstuderen aan je stelt, maar ook te communiceren met een klant vanuit bureauzijde. Je past de theorie toe in de praktijk en ervaart hoe het is om in de schoenen van de klant te staan.

We hebben geen onbeantwoord vraagstuk op de plank liggen. We zijn juist op zoek naar de afstudeerder die samen met ons een mooi afstudeerproject ontwikkelt die past binnen jouw interesses en expertises op het gebied van strategie, concept, design en/of conversie.

“Ik ben onlangs afgestudeerd en nu bezig de uitkomsten van mijn afstudeeronderzoek daadwerkelijk toe te passen binnen Max.”
Anne van Zeeland

Wie ben jij?

We vinden jouw ambities en persoonlijkheid belangrijk. Je draait mee binnen ons team en vragen daarin een proactieve houding. Je professionele mening stellen we zeer op prijs. Je bent leergierig, analytisch, resultaatgericht en wilt het naadje van de kous weten.

Afstuderen is belangrijk! Je krijgt daarom bij ons de tijd en professionele begeleiding om dit zo goed mogelijk te doen. Daarnaast is het ook waardevol om praktijkervaring op te doen. Dit kun je na je afstuderen goed gebruiken. Je werkt daarom 1 dag in de week mee om je collega’s te ondersteunen.

Over Internetbureau Max

Bij Bureau Max ontwerpen, realiseren en optimaliseren wij (mobiele) websites, webapplicaties en interactieve kaarten. Wij houden van WordPress. De eenvoudige kracht van dit open-source platform blijft ons verwonderen. We willen dan ook niet meer met iets anders werken.

Vanuit het centrum van Apeldoorn werken wij voor klanten in heel Nederland. Onze klanten lopen uiteen van commerciële webshops tot ideologische stichtingen. Met onze klanten gaan wij een langdurige relatie aan. Wij werken dan ook niet voor klanten, maar samen met onze klanten. Bekijk ons werk voor een selectie van onze mooie projecten.

Het succes van onze werkmethode schuilt onder andere in een goede strategie die business, techniek en menselijk gedrag aan elkaar verbindt. Vanuit die strategie geven we de website permanent meer inhoud en verbeteren we de site stap voor stap.

Bij Bureau Max werken mensen met verschillende achtergronden en expertises. Wij vinden een open en gelijkwaardige sfeer belangrijk. Als afstudeerder of stagiair ben je onderdeel van het team van specialisten en waarderen we jouw talent en inbreng. Je werkt zelfstandig en geven je de nodige verantwoordelijkheid in werkzaamheden voor klanten. Je leert daardoor samen te werken in een dynamisch team, waar de klant onderdeel van is.

Stuur je motivatie

Naam
Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.