Mathijs Schel

Mathijs Schel

Mathijs Schel

Designer & Developer

Na enkele jaren te hebben gewerkt als ontwerper bij verschillende architectenbureaus, kwam ik er achter dat mijn passie in een ander vakgebied lag. Door mijn interesse in de ontwikkeling van computers en het internet, heb ik in mijn vrije tijd mij de verschillende talen van het internet eigen gemaakt. Na vervolgens enkele jaren als web designer aan het werk te zijn geweest, ben ik gevraagd om het team van Max te komen versterken.

Bij Bureau Max ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van verschillende websites in het zelf ontwikkelde “Simplicity” thema; een flexibele en gebruiksvriendelijke oplossing voor zelfstandigen, kleine ondernemers en bedrijven.

“Een goed ontwerp heeft geen uitleg nodig.”

Door mijn achtergrond als ontwerper bij architectenbureaus kan ik mijn gevoel voor verhoudingen, kleur en ruimte goed gebruiken bij het ontwerpen en bouwen van een website. In plaats van het creëren van echte ruimtes, maak ik nu virtuele ruimtes waar de bezoeker zich in kan bewegen. Door de juiste routing in de website zorg ik er voor dat de bezoeker op de juiste plek uitkomt, zodat het uiteindelijke doel van de website wordt bereikt.

Samen aan de slag?

Of heb je een vraag? Neem gerust contact op met Mathijs!

Mathijs Schel